ʻaoʻao_banner

Hopcalite no ka wehe ʻana i ka CO

Hoʻokumu ʻo Premier Chemical i nā mea hoʻomaʻemaʻe kinoea e pili ana i ke gula NanAuCat oxidation catalysts no ka wehe ʻana o carbon monoxide (CO), sodium calcium (Intersorb, Spherasorb) no ka wehe ʻana i ke kalapona a me ke kinoea waikawa, a me ka calcium chloride (Peladow DG) no ka maloʻo kinoea.
Hāʻawi ka hui i nā huahana hoʻomaʻemaʻe kinoea kūikawā e like me nā catalysts oxidation a me nā mea absorbent.Hoʻohana pinepine ʻia kēia mau huahana e wehe i nā pae haʻahaʻa o nā mea haumia mai nā kinoea hanu a me nā ʻoihana.
Hāʻawi ʻo Premier Chemical i nā catalysts oxidation NanAuCat™ no ka wehe ʻana i ka carbon monoxide.ʻO NanAuCat kahi mea hoʻoheheʻe hoʻoheheʻe gula ma muli o ke gula e hoʻoheheʻe ana i ke kalapona monoxide ʻino i ke kalapona kalapona liʻiliʻi.
Hoʻopau ka catalyst i ka carbon monoxide mai nā kinoea hanu a me ka ʻoihana.Hoʻohālikelike ʻia me nā mea hoʻoheheʻe metala hanohano ʻē aʻe, hōʻike nā catalysts kumu gula e like me NanAuCat i ka ʻoihana catalytic kiʻekiʻe loa ma nā mea metala hanohano haʻahaʻa, e ʻoi aku ka maikaʻi ma mua o nā catalysts maʻamau i hoʻokumu ʻia i ka platinum.
Eia kekahi, ʻaʻole i hoʻokuʻu ʻia nā catalysts kumu gula i ka deactivation moisture, ʻaʻole like me nā huahana maʻamau e pili ana i ka hopcalate, platinum a i ʻole platinum/palladium.
He mea hoʻolaha honua ʻo Premier Chemicals (ma waho o ʻAmelika ʻĀkau) o nā huahana Intersorb® a me Spherasorb® Soda Lime i hoʻohana ʻia no ka wehe ʻana i ka carbon dioxide a me nā kinoea waikawa ʻē aʻe i ka luʻu ʻana a me nā noi ʻoihana.
Hana ʻia ʻo Intersorb a me Spherasorb ma UK e Intersurgical Ltd, kahi mea hoʻolako honua i nā lako olakino mālama hanu.ʻO kēia nā mea hoʻoheheʻe soda-calcium e hoʻoneʻe i ka CO2 mai ke kahawai kinoea ma o ka hoʻololi ʻana i ke kinoea CO2 i loko o ka calcium carbonate paʻa (CaCO3), e waiho nei i loko o ka mea hoʻoheheʻe.
ʻO Intersorb® RG kahi huahana hoʻomaʻemaʻe e hoʻoneʻe i nā wahi liʻiliʻi o nā kinoea waikawa e like me ka carbon dioxide a me nā pūhui sulfur mai nā petrochemical.
He mea hoʻolaha ʻo Premier Chemical i ka Peladow® DG o Occidental Chemical Corporation, he calcium chloride anhydrous (CaCl2) agglomerate i hoʻolālā kūikawā ʻia no ka hoʻomaloʻo ʻana i nā hydrocarbons.
Hoʻohana nui ʻia ka calcium chloride ma ke ʻano he desiccant i nā hoʻonohonoho kinoea ʻenehana.He kemika multifunctional ia ma muli o kona mau waiwai hygroscopic, ʻo ia hoʻi, hoʻopaʻa ikaika ia i ka wai a lilo i wai (wai paʻakai).
Ma ka mahana wela, hiki i ka calcium chloride anhydrous ke komo i ka wai ma kona kaumaha e hana i nā ʻano paʻakai hydrated mai ka dihydrate a i ka hexahydrate.ʻO kēia kaʻina hana ka calcium chloride i kūpono no ka hoʻohana ʻana ma ke ʻano he desiccant i loko, no ka laʻana, nā mea maloʻo kinoea.
Pono nā mea ʻaelike ma lalo o ka moana e lawelawe ana i ka ʻoihana ʻaila a me ke kinoea i nā ʻano kemika hoʻomaʻemaʻe kinoea no nā hana luʻu ma luna o nā Diving Support Vessels (DSVs).Hiki i nā Premier Chemical ke hāʻawi i nā kinikona nui e koi ʻia e ka ʻoihana subsea, me ka lime soda (Intersorb, Spherasorb) no ka wehe ʻana o CO2, NanAuCat oxidation catalyst no ka wehe ʻana i ka carbon monoxide, nā kānana mole no ka wehe ʻana i ka wai, ka hoʻoneʻe ʻana o ka mea hoʻohuihui (VOC), ka carbon activated a. pālolo.Media i hoʻokomo ʻia me ka permanganate no ka wehe ʻana i nā pūhui sulfur a me nā mea ʻala ʻē aʻe.
Ua hoʻolaha ʻo Premier Chemical a me Life Support Engineering (LSE) e hāʻawi ʻo LSE i nā lawelawe mālama a me ka hāʻawi ʻana i nā Premier Chemical e lawelawe i nā ʻoihana subsea kalepa ma Aberdeen.
ʻO nā mea hoʻoheheʻe metala hanohano, e like me nā mea hoʻoheheʻe gula NanAuCatTM i hoʻokumu ʻia e Premier Chemicals, e pale aku i nā hopena o ka make ʻana o ka carbon monoxide.
ʻO ka calcium chloride kahi mea hoʻohana nui i hoʻohana ʻia ma ke ʻano he desiccant i nā hoʻonohonoho kinoea ʻenehana.
ʻO Premier Chemical he mea hoʻolaha honua o Intersorb® a me Spherasorb® soda lime, i hoʻohana ʻia e wehe i ke kalapona dioxide a me nā kinoea waikawa ʻē aʻe i ka luʻu a me nā noi ʻoihana.
ʻO nā mea hoʻoheheʻe metala hanohano, e like me nā mea hoʻoheheʻe gula NanAuCatTM i hoʻokumu ʻia e Premier Chemicals, e pale aku i nā hopena o ka make ʻana o ka carbon monoxide.
Ua hoʻolaha ʻo Premier Chemical a me Life Support Engineering (LSE) e hāʻawi ʻo LSE i nā lawelawe mālama a me ka hāʻawi ʻana i nā Premier Chemical e lawelawe i nā ʻoihana subsea kalepa ma Aberdeen.
Ua hoʻopuka ʻo Premier Chemicals, he hui kūikawā i ka hoʻolako ʻana i nā kemika no ka hoʻomaʻemaʻe kinoea, i kahi pepa keʻokeʻo manuahi.
ʻO DIVELIME, ka mea hoʻolaha UK o Intersorb® 812 dive-grade soda lime, a me rEvo Rebreathers, ka mea hana Belgian o ka rEvo II a me ka rEvo III closed circuit rebreathers (CCR), hoʻolaha ua ʻae ʻia ʻo Intersorb 812 no ka hoʻohana ʻana ma nā wahi āpau.Hoʻokomo hou ʻo rEvo i nā mana huahana like ʻole


Ka manawa hoʻouna: Jul-18-2023